278146
Book
In basket
Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków – to przepis na sukces Ignacego Jabłońskiego, zwycięzcy programu, który podbił podniebienia wymagającego i profesjonalnego jury.Teraz młody szef kuchni dzieli się swoimi przepisami na pyszne dania bezmięsne. Do stworzenia tej książki zaprosił innych uczestników, którzy przygotowali swoje najlepsze potrawy. Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpania, Tajlandia, Portugalia, Turcja, Włochy i oczywiście Polska – to kraje, których kuchni możecie zasmakować dzięki daniom młodych kucharzy.
Availability:
Fanfarowa 19 (BD11)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Additional physical form available note
Książka dostępna także jako e-book.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again