278816
Book
In basket
Alergie pokarmowe to narastający problem dzisiejszych czasów. Są przyczyną wielu dolegliwości, które utrudniają i ograniczają funkcjonowanie w codziennym życiu. Do najbardziej złożonej formy alergii pokarmowej, z którą można mieć do czynienia jest nietolerancja histaminy. Często nawet lekarze nie potrafią jej wykryć ponieważ sami nie wiedzą, że ciężkie dolegliwości, z którymi borykają się pacjenci mogą mieć podłoże właśnie w nietolerancji histaminy. Na szczęście autorka, której doskwierała ta przypadłość, zebrała w książce wszystkie ważne informacje na ten temat. Znajdziesz w niej porady na temat diety antyhistaminowej, objawów nietolerancji oraz jakie produkty zawierają go najwięcej. Dowiesz się co to jest histamina, jak jej wysoki poziom w organizmie może być dla niektórych osób niebezpieczny oraz jak zapobiegać w takich przypadkach. Samodzielnie sprawdzisz czy masz uczulenie na tę substancję oraz jakie badania u lekarza powinieneś wykonać w tym zakresie. Uwolnij się od nietolerancji pokarmowych.
Availability:
ZWM 5 (W45)
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
K.E.N. 21 (W139)
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Histaminintoleranz - die unentdeckte Krankheit : Histamin - eine häufige Ursache für Allergien, Nahrungsmittelintoleranzen und vieles mehr!
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again