279659
Książka
W koszyku
Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa - białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne? Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery - a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji. Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy - to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.
Status dostępności:
Kłobucka 14 (W135)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Protéines vertes
Uwaga ogólna
Na stronie tytułowej logo: Buchmann.
Na stronie wydawcy informacja o serii: Zielona seria.
Na okładce: 66 przepisów bogatych w błonnik i przeciwutleniacze; jak na co dzień zastąpić mięso.
Uwaga dotycząca indeksów
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej