279659
Książka
W koszyku
Miód akacjowy, kasztanowy, głogowy, mniszkowy... Jaki miód wybrać? Płynny czy skrystalizowany? W jaki sposób najlepiej go przechowywać? Który jest najlepszy? Jakie ma zastosowanie? Są to najczęstsze pytania, jakie zadajemy sobie, stając przed wyborem "płynnego złota", który znany był już ludom starożytnym. Ze względu na swoje całkowicie naturalne pochodzenie miód stanowi zdrowe pożywienie dla organizmu, któremu dostarcza szybkiego źródła energii. Zawiera witaminy z grupy B, witaminę C oraz składniki mineralne (żelazo, wapń, potas). Występują w nim wolne aminokwasy i enzymy, które ułatwiają trawienie. Wspomaga leczenie zapalenia pęcherza, przeziębienia. Wykazuje działanie odmładzające i wygładzające skórę.
Status dostępności:
6-go Sierpnia 23 (W34)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Braci Wagów 1 (W127)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej