279473
Book
In basket
Gretchen Lin wyjeżdża z Singapuru jako młoda dziewczyna, przekonana, że opuszcza swój rodzinny kraj na zawsze. Jednak kiedy jej małżeństwo zaczyna przechodzić kryzys, podejmuje decyzję o powrocie do Azji. Na miejscu ponownie odkrywa miejscowe zwyczaje, klimat i przede wszystkim orientalną kuchnię, a zwłaszcza tajniki produkcji tradycyjnego sosu sojowego, którego receptura była przekazywana w jej rodzinie z pokolenia na pokolenie. Jednak nie da się żyć w wiecznym zawieszeniu pomiędzy kontynentami. W końcu Gretchen będzie musiała wybrać pomiędzy powrotem do męża i ratowaniem małżeństwa a pozostaniem w Azji na stałe...
Notes:
Tyt. oryg.: Soy sauce for beginners
General note
Na okł.: Duża czcionka.
Tyt. oryg.: Soy sauce for beginners, 2013.
Additional physical form available note
Dostępne również jako e-book.
Funding information note
Współfinansowanie: Zielona Góra. Urząd Miejski.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again